James Cooke en Dorian Liveyns hakken drastische knoop door over kinderwens Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

James Cooke en Dorian Liveyns hakken drastische knoop door over kinderwens

James Cooke en Dorian Liveyns hakken drastische knoop door over kinderwens

Onlangs genoten James Cooke en Dorian Liveyns eindelijk van hun welverdiende maar lang uitgestelde huwelijksreis. Het koppeltje is al zeven jaar gelukkig samen en al een jaar even gelukkig getrouwd. Maar zijn de mannen nu stilaan ook klaar voor een volgende stap?

Toen James en Dorian net samen waren, koesterde vooral James een vurige kinderwens. Dorian was minder overtuigd. “Ik zat nog half op school, en een kind krijgen als homokoppel? Dat is een proces van jaren. Ik kon op dat moment nog niet beslissen om er al voor te gaan”, vertelt hij openhartig in Nina. Dorian is dan ook 9 jaar jonger dan James.

Maar vier jaar geleden waren de rollen plots omgedraaid. “Ik zei: ‘Liefje, ik wil morgen een kind.' Had ik toen eierstokken gehad, ze waren ontploft”, lacht Dorian. “Ik voelde die wens zo hard.” Maar toen was het James die op de rem ging staan. Zijn carrière had net een serieuze boost gekregen en hij had enorm veel werk. “Ik ben bang dat ik nu niet de perfecte vader zal kunnen zijn die ik wil zijn”, dacht James er toen over.

En nu? Vier jaar later vinden ze het nog steeds een enorm moeilijke kwestie. Voorlopig denkt het koppeltje nog niet aan kindjes. “We willen het wel, maar we houden tegelijk van ons leven zoals het nu is, waarin we alleen met elkaar rekening hoeven te houden”, klinkt het. “Dorian en ik hebben dat onderwerp stilletjesaan naast ons neergelegd”, aldus James.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws