Serieuze portie drama op komst in 'Thuis': "Dit zal enorme gevolgen hebben" TV en Radio
TV en Radio

Serieuze portie drama op komst in 'Thuis': "Dit zal enorme gevolgen hebben"

Serieuze portie drama op komst in 'Thuis': "Dit zal enorme gevolgen hebben"

Er zitten weer spannende weken aan te komen in ’Thuis’. Heel wat verhaallijnen bouwen op naar hun hoogtepunt. Zo moeten Vince (Gert Winckelmans) en zijn ex Vicky (Marieke Dilles) binnen twee weken voor de rechter verschijnen. En de weg daarnaartoe, dat zal nog een lelijke worden.

Vince, die net uit de gevangenis komt, wil koste wat het kost zijn dochter terugzien. En niemand minder dan Alexander Cosyns zal hem verdedigen in de rechtbank. En de advocaat durft het nogal vuil te spelen. Hij dropte zopas een bommetje bij zijn cliënt over het verleden van Peter, de nieuwe vriend van Vicky en dus pluspapa van Vince’ dochter.

Alexander bracht Vince op de hoogte dat Peter in het verleden in verband gebracht werd met kindermisbruik. Waardoor Vince nu denkt dat Peter in de fout is gegaan, terwijl hij als kind juist zelf slachtoffer was van misbruik. “Dit misverstand zal nog grote gevolgen hebben”, denken enkele ‘Thuis’-fans erover in de Facebookgroep ‘Hier kom ik Thuis’.

Volgens de trouwe ‘Thuis’-kijker kan dit niet anders dan fout aflopen. “Er zullen deze week nog een paar bommetjes ontploffen, denk ik”, “Peter belandt binnenkort in het ziekenhuis, die Vince gaat hem iets aandoen” en “Vince zal hem proberen te vermoorden”, lezen we zelfs. Maar alle vingers wijzen één richting uit: die van Alexander. “Die advocaat speelt een vuil spel” en “Hij maakt Vince’ kop helemaal zot, echt niet proper”, besluiten de fans.

Populair

Laatste nieuws