Dorian heeft er genoeg van bij James Cooke: "Dan trek ik aan de alarmbel" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Dorian heeft er genoeg van bij James Cooke: "Dan trek ik aan de alarmbel"

Dorian heeft er genoeg van bij James Cooke: "Dan trek ik aan de alarmbel"

Zeven jaar geleden vond James Cooke de liefde bij Dorian Liveyns. De tortelduifjes gaan intussen zelfs al een jaar als getrouwd koppel door het leven. In ‘Nina’ vertelt Dorian nu openhartig over hun liefdesperikelen.

“Sinds we die ring om elkaars vinger hebben gedaan, is er veel rust over onze relatie gevallen”, zegt Dorian opgelucht in Nina. “We zijn er honderd procent voor elkaar, dat wordt nooit nog in vraag gesteld.” En ondanks James’ drukke agenda komt zijn echtgenoot steeds op de eerste plaats. “Dat is een waanzinnig leuk gevoel”, geeft Dorian toe.

Ze maken dan ook zoveel mogelijk tijd voor elkaar vrij. “Wij plannen elkaar in, in elkaars agenda. Als we een dag vrij spotten, boeken we een restaurant of een massage, of een avondje thuis”, gaat Dorian verder. Aan liefde geen gebrek. Al moet hij thuis soms wel eens serieus op zijn strepen staan.

“Als James' agenda echt té zot wordt, trek ik aan de alarmbel: ‘Liefje, nu moet je écht een dag thuisblijven’”, zegt Dorian waar het op staat. Hij houdt zijn man nauwlettend in het oog, zodat James op tijd en stond op de rem gaat staan. “En op het einde van zo'n dag is hij daar heel blij mee”, aldus Dorian.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws