Bekende Radio2-presentatrice opgenomen in het ziekenhuis na serieuze bloeding Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Bekende Radio2-presentatrice opgenomen in het ziekenhuis na serieuze bloeding

Bekende Radio2-presentatrice opgenomen in het ziekenhuis na serieuze bloeding

Radio2-stem Kim Debrie is met spoed opgenomen in het ziekenhuis na een hevige interne bloeding. Dat laat ze zelf weten via Instagram.

Kim Debrie, van wie je de stem vast en zeker al gehoord hebt op Radio2, is zopas in het ziekenhuis beland na een interne bloeding. Dat heeft de radiopresentatrice zelf gedeeld op Instagram. “Soms sneller KO dan je denkt… soms sneller in het OK dan je denkt...”, schrijft Kim onder een foto van zichzelf in een ziekenhuisbed.

De medische details bespaart ze ons, maar naar alle waarschijnlijkheid heeft ze na een langdurige stevige hoestbui een interne bloeding gekregen. “En omdat mijn appendix zijn iets te lange staart in dat bloed gesopt heeft, was ie net niet vampier genoeg om te mogen blijven zitten”, meldt de radiopresentatrice ons het pijnlijke nieuws. Maar ze mag van geluk spreken.

Kim mag de ziekenhuisdeuren binnenkort alweer achter zich dichttrekken. “Ik had Margriet Hermans graag een vervolghit gegund, nl. ‘lekker aan de baxter blijven hangen’, maar het gaat tegenwoordig zo snel dat ik normaal gezien straks alweer naar huis mag”, klinkt het. We hoeven ons dus geen zorgen te maken. “Alles komt goed hoor. Onkruid moet soms even rustig blijven staan/liggen, maar vergaan doet het niet.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws