Michel Van den Brande uit ‘The Sky is the Limit’ kapot van verdriet door verlies Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Michel Van den Brande uit ‘The Sky is the Limit’ kapot van verdriet door verlies

Michel Van den Brande uit ‘The Sky is the Limit’ kapot van verdriet door verlies

Michel Van den Brande is bijzonder triest, want hij heeft deze week afscheid moeten nemen van een dierbare. Op Facebook deelt hij een erg pakkende boodschap.

Michel Van den Brande kennen we nog allemaal van het tv-programma ‘The Sky is the Limit’. Deze week moest hij een harde klap verwerken, want zijn jongere zus Marie-Claire is overleden. Dat nieuws meldt hij zelf op zijn Facebookpagina. Michel schrijft ook meteen een bijzonder emotioneel tekstje.

“6 december 2022: 15:05. Na meer dan 16 weken in Sint Lucas, de palliatieve afdeling op het vierde verdiep, is mijn zus Marie-Claire aan haar laatste reis begonnen”, begint hij. De zus van Michel kampte al zanger met verschillende gezondheidsproblemen. Zo had ze onder meer problemen met de nieren, long- en keelkanker.

Michel vertelt ook dat hij er alles aan heeft gedaan om haar laatste wens in vervulling te laten gaan. “Verleden woensdag nog naar restaurant Malpertuus in Lembeke geweest, paling gaan eten”, klinkt het. Vervolgens sluit hij af met enkele mooie woorden. “Rust nu maar, je hebt het verdiend zusje. Ik zeg niet vaarwel maar tot ziens”, aldus Michel.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws