Ex-vriendin van prins Harry doet verrassend boekje open: "Eindelijk vrij" Royalty
Royalty

Ex-vriendin van prins Harry doet verrassend boekje open: "Eindelijk vrij"

Ex-vriendin van prins Harry doet verrassend boekje open: "Eindelijk vrij"

Prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle liggen hevig onder vuur door de nieuwe Netflix-docuserie. Harry’s ex-vriendin Catherine Ommanney moet nu wat kwijt over de hertog van Sussex.

Vandaag is het eerste deel van de spraakmakende documentaire over het leven van prins Harry en Meghan Markle uitgekomen op streamingplatform Netflix. Daarin vertellen ze onder andere meer over hun beslissing om niet meer voor het Britse koningshuis te werken en hun vertrek naar de Verenigde Staten.

Het koppel krijgt al een lange tijd heel wat commentaar te verduren, maar een opvallend figuur neemt het nu op voor de Britse prins. Niemand minder dan zijn ex-vriendin Catherine Ommanney spreekt vol lof over hem. De twee hadden in 2006 een relatie, Harry was toen 21 jaar oud en zo’n dertien jaar jonger dan Catherine.

In een nieuw interview met OK! Magazine laat ze weten dat ze volledig achter Harry staat. Volgens haar droomde hij altijd al van een normaal leven. “Ik ben blij dat hij de moed heeft gevonden om naar de Verenigde Staten te verhuizen. Dat had hij volgens mij echt nodig”, vertelt ze. “Nu kan hij eindelijk vrij zijn”, besluit Catherine.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws