Andy Peelman eerlijk over nadelen van beroemd zijn: "Het is moeilijk" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Andy Peelman eerlijk over nadelen van beroemd zijn: "Het is moeilijk"

Andy Peelman eerlijk over nadelen van beroemd zijn: "Het is moeilijk"

Andy Peelman was vroeger een gewone politieagent, maar nu is hij een echte bekende Vlaming. Hij bekent nu eerlijk dat hij het soms wel moeilijk heeft met zijn bekendheid.

Het leven van Andy Peelman veranderde compleet sinds zijn rol in de populaire VTM-serie ‘De Buurtpolitie’. Ondertussen is hij een gevestigde waarde in de Vlaamse showbizzwereld geworden, maar dat brengt ook enkele nadelen met zich mee. Aan TV-Familie vertelt hij dat hij het soms moeilijk heeft met mensen die zijn privacy niet respecteren.

“Op stap gaan is niet altijd evident door de aandacht die je als BV trekt”, bekent hij. Onlangs opende hij ook een tweedehandswinkel samen met zijn vrouw Tine, maar daar had hij toch schrik voor. “Grote angst dat er te veel mensen met mij op de foto zouden willen, maar die vrees blijkt onterecht”, vertelt hij.

Toch wil hij wat meer privacy. “Begin januari verhuizen we naar een andere woning, tot ons huis in Ninove is gebouwd. We gaan een hek rond ons nieuwe huis zetten, zodat de mensen niet meer voor het minste komen aanbellen”, verklapt hij. “Nu komen ze soms zelfs in de wei naast ons huis kijken of we niet op het terras zitten”, aldus Andy.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws