Julie Vermeire ziet er plots totaal anders uit: "Reacties zijn verdeeld" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Julie Vermeire ziet er plots totaal anders uit: "Reacties zijn verdeeld"

Julie Vermeire ziet er plots totaal anders uit: "Reacties zijn verdeeld"

Julie Vermeire verbluft haar volgers op Instagram met enkele nieuwe beelden van zichzelf. Daar valt meteen iets aan op, want ze heeft een nieuwe look.

Julie Vermeire kennen velen vooral als de dochter van Jacques Vermeire. Toch heeft ze haar doorbraak bij het grote publiek vooral te danken aan ‘Dancing with the Stars’. Ze heeft heel wat extra media-aandacht gekregen sinds haar overwinning en binnenkort zullen we haar ook opnieuw op tv zien in ‘De Vermeires’.

Daarnaast doet ze het ook erg goed op sociale media. Deze keer toont ze haar nieuwe look op Instagram en ze vraagt meteen de mening van al haar volgers. Ze deelt een selfie waarop ze een nieuwe coupe toont én ze draagt een bril. “Ik vind het leuk omdat ik nu een staartje kan maken”, vertelt ze. "Reacties zijn verdeeld over mijn haar", schrijft ze er nog bij.

Ondanks dat Julie de lengte goed vind, heeft ze toch nog twijfels over haar kapsel. “Wat vinden jullie van mijn haarkleur? Te blond, moet het iets donkerder? Meer uitgroei? Laat maar weten”, klinkt het. Daarna krijgt ze al snel veel berichtjes van haar volgers binnen. “Bedankt voor alle leuke reacties”, schrijft ze nu nog.

Julie Vermeire ziet er plots totaal anders uit: "Reacties zijn verdeeld"
0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws