Pommelien Thijs moet helaas slecht nieuws brengen: "Zó spijtig" TV en Radio
TV en Radio

Pommelien Thijs moet helaas slecht nieuws brengen: "Zó spijtig"

Pommelien Thijs moet helaas slecht nieuws brengen: "Zó spijtig"

Pommelien Thijs’ carrière kreeg dit jaar een enorme boost. Ze groeide in no time uit van ‘#LikeMe’-actrice tot een enorme popsensatie. Over die carrière heeft ze nu heel leuk, maar tegelijk ook droevig nieuws te melden.

Laat ons beginnen met het goede nieuws. ‘#LikeMe’-fans mogen hun beide pollekes kussen, want de nieuwe afleveringen laten niet lang meer op zich wachten. “Eindelijk is het zover”, klinkt het op het Instagramprofiel van de razend populaire Ketnet-serie. “Op 11 januari 2023 laten we het vierde seizoen op jullie los.” Daarbij trakteren ze de fans op de eerste beelden van de nieuwe reeks.

Maar dan volgt ook het slechte nieuws. Het nieuwe seizoen van ‘#LikeMe’ zal ook meteen het laatste zijn. Na vier mooie jaren komt er helaas een einde aan de tv-reeks. Caro (Pommelien Thijs), Camille (Camille Dhont) en hun vrienden zijn in het laatste jaar middelbaar beland en zullen binnenkort dus afstuderen.

En dat vinden de fans natuurlijk doodjammer. “Neeee, niet de laatste reeks”, “Echt jammer” en “Zo spijtig dat dit het laatste seizoen is”, lezen we tussen de vele droevige smileys in de reacties. Maar één ding staat vast: de trouwe kijkers zitten te popelen om de serie te bingewatchen. “Beste serie ooit”, “Het wordt weer fantastisch”, “Zo’n zin in” en “Ben er helemaal klaar voor”, besluiten ze.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws