Na verloving met Rik Verheye kan Ella Leyers eindelijk groot nieuws verklappen TV en Radio
TV en Radio

Na verloving met Rik Verheye kan Ella Leyers eindelijk groot nieuws verklappen

Na verloving met Rik Verheye kan Ella Leyers eindelijk groot nieuws verklappen

Ella Leyers heeft niet te klagen. Ze heeft er al een schitterend jaar op zitten. Zowel privé als op het werk loopt alles op wieltjes. Maar vlak voor het einde van 2022 mag ze toch nog een laatste keer goed nieuws brengen.

Het leven lacht Ella Leyers toe. Sinds dit jaar mag ze zich presentatrice van ‘De Ideale Wereld’ noemen en dat doet ze met glans. Bovendien is ze sinds afgelopen zomer dolgelukkig samen met acteur Rik Verheye, waarmee ze amper vier maanden later al verloofd is én een liefdesnestje heeft gekocht.

Het kan niet op, want binnenkort mogen we haar weer verwelkomen op het scherm. Het langverwachte tweede seizoen van ‘Over De Oceaan’, waaraan Ella Leyers deelneemt, komt eraan. En wel sneller dan je denkt. Vanaf 26 december is de reeks te zien op Streamz, vanaf januari ook op Play4.

Opnieuw varen zes BV’s de Atlantische Oceaan over met een zeiljacht. Naast Ella Leyers stappen ook James Cooke, Élodie Ouédraogo, Jonas Geirnaert, Annelien Coorevits en Gert Verheyen aan boord. Zij leggen in een goede maand tijd zonder enige zeilervaring meer dan 5000 km af op zee.

Populair

Laatste nieuws