Eindelijk bekend: dan wordt de 'Dertigers'-kerstspecial uitgezonden op Eén TV en Radio
TV en Radio

Eindelijk bekend: dan wordt de 'Dertigers'-kerstspecial uitgezonden op Eén

Eindelijk bekend: dan wordt de 'Dertigers'-kerstspecial uitgezonden op Eén

Nog tien dagen en het WK voetbal in Qatar zit er alweer op. Dat wil zeggen dat het normale uitzendschema heel binnenkort terugkeert. Maar ook dat Eén weer extra tijd heeft voor een reeks nieuwe programma’s.

“Eén brengt jou drie weken lang een extra gezellig aanbod met kerstspecials, muziek en humor. Ontdek wat we allemaal voor jou in petto hebben”, klinkt het op het Instagramaccount van de zender. Zo keert ‘Vrede op aarde’ binnenkort terug en krijgen we een wintereditie van ‘Switch’ en ‘Dagelijkse Kost’.

En zoals we al wisten, laat Eén ook een kerstspecial van ‘Dertigers’ op ons los, mét de oorspronkelijke cast dan nog wel. De originele vriendengroep komt nog een allerlaatste keer samen voor een spetterende reünie. En dat belooft een mooie afsluiter te worden. De cast trok zelfs naar Fins Lapland om in de sneeuw en tussen de rendieren kerst te vieren.

Wie nu al zit te popelen om de ‘Dertigers’-reunië te zien, heeft geluk. Het wachten is bijna voorbij. Op dinsdag 20 december zien we onze favoriete vrienden al terug op het scherm.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Eén (@eenbe)

Populair

Laatste nieuws