Lotte Vanwezemael doet monden openvallen in doorzichtige lingerie: "Lekker ding" sexy
sexy

Lotte Vanwezemael doet monden openvallen in doorzichtige lingerie: "Lekker ding"

Lotte Vanwezemael doet monden openvallen in doorzichtige lingerie: "Lekker ding"

Op tijd en stond eens een mooie kiekje van zichzelf op haar socials delen, het is Lotte Vanwezemael niet vreemd. Opnieuw doet de seksuologe de temperatuur met een paar graden stijgen in een nieuwe foto in haar pikantste setje.

Er is maar weinig dat Lotte Vanwezemael niet kan. Ze bewees zichzelf al als intelligente seksuologe, zwoele radiostem op MNM en sensuele danseres in ‘Dancing with the Stars’. Maar ook model spelen kan ze als de beste, zo blijkt.

Tijdens een fotoshoot laat Lotte zich van haar mooiste kant zien. Speciaal voor de gelegenheid heeft ze een kleurrijk kanten setje uit de kast gehaald, dat maar weinig aan de verbeelding overlaat.

En zo’n pikant kiekje kan haar volgers vast en zeker bekoren. “Amai, Lotte”, “Jij beauty”, “Lekker ding”, “Prachtig lichaam” en “Sexy”, schrijven ze verbluft. “Hier word je op slag vrolijk van”, wil iemand zelfs kwijt. “Ma gij”, reageert ook Raphaëlla Deuringer uit ‘Love Island’ met enkele hartjesogen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws