Zangeres Camille Dhont volledig van sokken geblazen na onverwachte gebeurtenis Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Zangeres Camille Dhont volledig van sokken geblazen na onverwachte gebeurtenis

Zangeres Camille Dhont volledig van sokken geblazen na onverwachte gebeurtenis

Dat Camille Dhont een fantastisch jaar achter de rug heeft, hoeven we u natuurlijk niet meer te vertellen. Zowel op persoonlijk als op professioneel vlak lacht het leven de 21-jarige zangeres toe. En met deze verrassing kan Camille het jaar ongetwijfeld in alle schoonheid afsluiten.

De zangeres vond in 2022 haar grote liefde, maar vooral haar carrière heeft er een onvergetelijk jaar van gemaakt. Na ‘The Masked Singer’ en ‘Liefde voor Muziek’ ontpopte ze zich - nóg meer - tot de grootste popsensatie van het land. Ze zag deze zomer elk podium, stond vorige maand 5 keer voor een uitverkochte Lotto Arena, bracht een tweede album uit, kreeg een eigen kledinglijn, en dat is nog lang niet alles.

Als kers op de taart, mag ze jonge zangeres dit spetterende jaar afsluiten met een verrassing van jewelste. Camille pronkt dit jaar namelijk helemaal bovenaan in de lijst van meest gegoogelde Belgische persoonlijkheden. Hoe kan het ook anders na zo’n enorme carrièreboost.

De zangeres is duidelijk erg onder de indruk door dit nieuws. Deze verrassing zag ze niet meteen aankomen. Naast Camille haalden ook onder anderen Bart Cannaerts, Jan Paternoster en Mathias Vergels, die samen met haar in ‘The Masker Singer’ schitterde, de lijst.

Bron: Instagram Stories

Zangeres Camille Dhont volledig van sokken geblazen na onverwachte gebeurtenis

Populair

Laatste nieuws