Kat Kerkhofs opnieuw overladen met harde kritiek: "Als ze maar kan opvallen!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Kat Kerkhofs opnieuw overladen met harde kritiek: "Als ze maar kan opvallen!"

Kat Kerkhofs opnieuw overladen met harde kritiek: "Als ze maar kan opvallen!"

Kat Kerkhofs krijgt alweer heel wat negatieve reacties op sociale media. Deze keer hebben haar volgers wat te zeggen over haar bijzondere outfitkeuze.

Nog maar pas kreeg Kat Kerkhofs harde kritiek te verduren toen ze in de tribune verscheen op het WK voetbal in Qatar samen met zoontje Ciro Romeo. Haar zoontje droeg een shirt met ‘ONE LOVE’ op en de volgers van Kat vonden dat niet oké. “Walgelijk dat je je kind in dit politieke spelletje zet”, schreef een van haar volgers zelfs.

Niet veel later krijgt de vrouw van Dries Mertens weer de wind van voren. Zo maakte ze onlangs op Instagram bekend dat ze binnenkort opnieuw op tv te zien zal zijn in 'Tulpen uit Antwerpen'. “Samen met Buddy Vedder mag ik een nieuwe muziekshow presenteren”, schreef ze trots. Kat deelde ook meteen een eerste kiekje van de show en daar merken haar volgers meteen iets aan op.

Kat draagt namelijk een gewaagde outfit en die valt niet bij iedereen in de smaak. “Naakt om succes te hebben. Eerlijk, je bent enkel bekend door je man hoor”, “Die outfit is zeker voor de kijkcijfers?”, “Moet dat altijd zo bloot?”, “Dat is dan mama” en “Was de stof op?”, klinkt het onder meer in de commentaren.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws