Kathleen Aerts en man Steven hebben wat te vieren in Zuid-Afrika: "Proficiat!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Kathleen Aerts en man Steven hebben wat te vieren in Zuid-Afrika: "Proficiat!"

Kathleen Aerts en man Steven hebben wat te vieren in Zuid-Afrika: "Proficiat!"

Kathleen Aerts en haar man Steven Van Hoof hebben iets fantastisch te vieren. Op Instagram vertelt het ex-K3’tje daar zelf maar al te graag meer over.

Kathleen Aerts woont al sinds 2015 in Zuid-Afrika samen met haar man Steven Van Hoof en hun twee kinderen Lewis en Jay. Daar leidt ze een totaal ander leven dan vroeger, want samen met Steven runt ze nu al even een guesthouse. In het VTM-programma 'Villa Zuid-Afrika' konden we dat avontuur volgen.

Op Instagram laat mama Kathleen nu weten dat het een speciale dag is. Haar zoontje Jay mag namelijk negen kaarsjes uitblazen en daarom deelt Kathleen een bijzonder berichtje. “Jay, jij kleine grote held van mij! Al negen jaar de glimlach die iedereen betovert waar je ook komt”, schrijft ze. Ze deelt ook nog meteen een mooie foto van haar zoon.

In de commentaren staat het vol met lieve reacties. “Gefeliciteerd met Jay, lieve Kathleen. Een leuke en gezellige verjaardag toegewenst! Maak er een leuke en gezellige dag van met elkaar!”, “Proficiat aan die spontane, guitige jongen van jullie” en “Kleine jongens worden groot!”, klinkt het onder meer in de commentaren.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws