Karen Damen doet verrassende ontdekking over nieuw 'Familie'-gezicht Cyra Gwynth Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Karen Damen doet verrassende ontdekking over nieuw 'Familie'-gezicht Cyra Gwynth

Karen Damen doet verrassende ontdekking over nieuw 'Familie'-gezicht Cyra Gwynth

De cast van ‘Familie’ is sinds kort een actrice rijker. Cyra Gwynth neemt de rol van Yoko, de lang verloren dochter van Vanessa (Karen Damen), voor haar rekening. Dinsdagavond kwam het tot een eerste confrontatie tussen moeder en dochter.

En dat verliep niet al te best. Vanessa werkte 26 jaar geleden als escorte en is toen bevallen van een dochter, Yoko. Ze stond haar meteen af ter adoptie. En dat valt bij Yoko niet in goede aarde. “We gaan moeten uitzoeken of het matcht tussen ons, maar die boosheid blijft er in het begin nog sterk in”, verklapt Cyra al in HLN Showbits.

Maar terwijl het in ‘Familie’ eerder stroef verloopt tussen Vanessa en Yoko, kunnen Karen en Cyra het op de set wel erg goed met elkaar vinden. Tijdens hun gezamenlijke interview komt Karen zelfs iets te weten dat ze nog niet wist over haar tv-dochter. Als klein meisje was Cyra namelijk de allergrootste K3-fan. “Hallo, is dat echt? Oh my God”, schreeuwt Karen uit.

“Absoluut”, kan Cyra beamen. “Ik heb Karen dat nog nooit verteld, maar inderdaad. Ik had het er net nog met mijn make-upartieste Dorien over dat ‘Je hebt een vriend’ mijn favoriete liedje was”, geeft ze toe. Karen valt duidelijk uit de lucht. “En wie vond je de leukste van de drie?”, polst ze bij Cyra. Goed geprobeerd, Karen. Maar Cyra moet helaas toch voor Kathleen Aerts kiezen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws