Na bevalling van Hanne hebben K3'tjes opnieuw verrassing van formaat in petto Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na bevalling van Hanne hebben K3'tjes opnieuw verrassing van formaat in petto

Na bevalling van Hanne hebben K3'tjes opnieuw verrassing van formaat in petto

K3 maakt tegenwoordig het ene leuke nieuwtje na het andere bekend. Onlangs is Hanne bevallen, brachten ze hun tweede album met Julia uit, kondigden ze de ‘Vleugels’-tour aan, noem maar op. Wat kunnen de fans zich nog meer wensen?

De kerstman komt vroeg dit jaar, want K3 heeft alweer een grote verrassing in petto voor hun trouwe fans. Fans die natuurlijk niet alleen uit kindjes, maar ook nog steeds uit een hele hoop volwassenen bestaan. Daarom kondigden de meisjes onlangs ‘K3, Live Late Night’ aan, dé show voor hun volwassen fanbase. Die vindt plaats op 21 juli in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke.

Tot niemands grote verrassing vlogen de tickets alweer de deur uit. Het concert was in een mum van tijd uitverkocht. Een tweede show kon dus gewoon niet uitblijven. Hanne, Marthe en Julia voegen een extra avondconcert toe aan hun agenda, op 12 augustus.

Het belooft in ieder geval een spetterend concert te worden. Speciaal voor alle twintigers, dertigers en co die voor puur jeugdsentiment nog eens willen losgaan op de liedjes van K3, is het middenplein volledig voorzien van staanplaatsen. Dat wordt dansen geblazen.

Populair

Laatste nieuws