Fans niet te spreken na laatste nieuws over K3: "Ronduit vreselijk" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Fans niet te spreken na laatste nieuws over K3: "Ronduit vreselijk"

Fans niet te spreken na laatste nieuws over K3: "Ronduit vreselijk"

Fans van K3 vieren hoogdagen. Er komen weer een hele reeks optredens aan. En dan hebben we het niet alleen over hun komende ‘Vleugels’-tour. Net zoals vorig jaar staan de meisjes deze zomer opnieuw aan de kust met een unieke show enkel en alleen voor volwassenen.

K3 heeft een heel leger aan fans achter zich. Niet alleen kinderen, maar ook volwassenen. Speciaal voor die laatste doelgroep houden Hanne, Marthe en Julia deze zomer in Middelkerke opnieuw een unieke show: ‘K3, Live Late Night’, dé show voor hun volwassen fans. En of dat nieuws in de smaak viel.

De tickets vlogen de deur uit. Het concert was in no time uitverkocht, waardoor de meisjes meteen een tweede show aankondigden op 12 augustus. Beide shows hebben staanplaatsen op het middenplein zodat de fans volledig uit hun bol kunnen gaan. Fantastisch nieuws dus. Maar toch valt het niet bij iedereen in goede aarde.

Niet alleen in Vlaanderen, maar ook in Nederland lopen heel wat K3-fans rond. En daar klinkt heel wat teleurstelling. En even heen en weer rijden naar Middelkerke is voor hen natuurlijk niet evident. “Waarom weer niet in Nederland?”, "Nederland wacht op jullie", “Weer zo ver?”, “Ik wil zo graag gaan, maar vanuit Nederland is dat echt niet te doen" en "De locatie is echt ronduit vreselijk voor de Nederlandse fans”, laten ze van zich horen. Ze hopen dan ook vurig dat K3 binnenkort ook een show in Nederland zal aankondigen.

Populair

Laatste nieuws