Ella Leyers maakt grootse plannen bekend: "Speelt al lang in mijn hoofd" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Ella Leyers maakt grootse plannen bekend: "Speelt al lang in mijn hoofd"

Ella Leyers maakt grootse plannen bekend: "Speelt al lang in mijn hoofd"

Ella Leyers zal met veel plezier op 2022 terugblikken. Ze vond de liefde bij Rik Verheye en verloofde zich drie maanden later al. Maar ook op werkvlak gaat het haar voor de wind. Zo mocht Ella zich dit jaar de nieuwe presentatrice van ‘De Ideale Wereld’ noemen. Maar de cirkel is nog niet rond.

We hebben al veel kanten van Ella Leyers gezien. Als actrice in talloze series en films, als presentatrice van ‘De Ideale Wereld’, als imitator in ‘Tegen de Sterren op’, als uitstekende kandidate in ‘De Slimste Mens ter Wereld’. Binnenkort zeilt ze zelfs de Atlantische Oceaan over in ‘Over De Oceaan’. Een carrière om u tegen te zeggen, als je het ons vraagt.

Toch lijkt het erop dat Ella nog veel meer in haar mars heeft. Eén van haar grootste dromen is om zelf iets unieks te creëren. “Ik zou graag nog iets willen maken. Een show, een soort van sitcom, een fictiereeks, een voorstelling, ik weet het nog niet, maar sowieso iets om te lachen”, droomt ze weg in Het Laatste Nieuws.

“En daarbij dan echt: zelf aan het roer staan. Het zelf creëren”, aldus Ella. Iets wat ze nog nooit eerder gedaan heeft. Al is het nog niet meteen aan de orde. “Dat zal eerder iets zijn voor op lange termijn. Ik heb er nu geen tijd voor”, klinkt het. “Maar het speelt al wel een hele tijd in m'n hoofd, op een dag wil ik dat geprobeerd hebben”, besluit het manusje-van-alles.

Populair

Laatste nieuws