An Lemmens neemt belangrijk besluit na zwaar verlies: "Dit ga ik nooit doen" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

An Lemmens neemt belangrijk besluit na zwaar verlies: "Dit ga ik nooit doen"

An Lemmens neemt belangrijk besluit na zwaar verlies: "Dit ga ik nooit doen"

We kunnen An Lemmens tegenwoordig weer elke vrijdag aan het werk zien in ‘The Voice van Vlaanderen’. Steeds vol enthousiasme en met een brede glimlach. Toch heeft de presentatrice nog niet zo lang geleden enkele zware tegenslagen gekend.

Zo is An Lemmens vorig jaar haar vader en haar zus verloren. Dat was op zijn minst gezegd een zware klap voor de presentatrice. Het grote verlies heeft haar getekend voor het leven. An is dan ook tot een belangrijk inzicht gekomen.

“Ik hecht nog meer belang aan mijn eigen kleine kring, en mijn gezin. Mijn kinderen, mijn partner. Aan wie ik rondom mij heb”, beslist ze in Het Nieuwsblad. “Mijn gezin blijft mijn veilige haven om naar terug te keren. Dat is enorm belangrijk voor mij. Ik zal nooit iets boven het geluk van mijn gezin zetten. Ook mijn carrière niet.”

An wil haar kinderen dan ook gelukkig zien opgroeien. “Ik wil hen alles kunnen geven”, zegt ze vastberaden. “Daarnaast wil ik ook zelf genieten van de kinderen. En van de tijd samen.” Het is haar te belangrijk, dus de presentatrice neemt een duidelijk besluit. “Ik heb supertof werk, maar ik ga nooit iets nastreven dat ervoor zou zorgen dat ik moet inboeten op family time, of op mijn kinderen zien opgroeien”, aldus An.

Populair

Laatste nieuws