Hanne van K3 is maand te vroeg bevallen: Marthe onthult wat er aan de hand was Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Hanne van K3 is maand te vroeg bevallen: Marthe onthult wat er aan de hand was

Hanne van K3 is maand te vroeg bevallen: Marthe onthult wat er aan de hand was

Een kleine maand geleden werd het leven van Hanne Verbruggen in één klap een heel pak rijker. Op maandag 14 november werd ze voor de eerste keer mama. En dat terwijl ze pas uitgerekend was voor midden december.

Vorige maand mochten Hanne en haar vriend Jorn hun kleine spruit in de armen sluiten. Ze werden troste ouders van een zoontje, Julien. Maar wel een maand eerder dan voorzien. Volgens Marthe De Pillecyn heeft het alles te maken met het feit dat Hanne nog zo lang op het podium heeft gestaan.

Pas eind oktober gaf het roodharige K3 er de brui aan, op doktersadvies. Tot die tijd gaf ze nog het beste van zichzelf naast Marthe en Julia. “We wisten op voorhand dat ze tot het uiterste zou gaan, misschien heeft ze zichzelf wat te veel geforceerd”, denkt Marthe erover in Dag Allemaal. “Maar hoe zij zich voluit bleef geven op het podium, chapeau”, moet haar van het hart.

In oktober uitten haar mede-K3’tjes al hun bezorgdheid omdat ze merkten dat Hanne tegen haar grenzen aanliep. “Hanne, je moet niet alleen aan jezelf denken, maar ook aan je baby”, was de goede raad van tantes Marthe en Julia. “Maar Hanne bleef alles geven en volgens mij hoorde dat niet”, heeft Julia Boschman er nu over te zeggen.

Populair

Laatste nieuws