Zangeres Camille Dhont last pauze in: "Bedankt voor alles" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Zangeres Camille Dhont last pauze in: "Bedankt voor alles"

Zangeres Camille Dhont last pauze in: "Bedankt voor alles"

Het is ongezien wat 2022 Camille Dhont allemaal heeft gebracht. Het was een jaar vol hoogtepunten en mijlpalen. Eentje dat de 21-jarige zangeres niet snel zal vergeten. En na inspanning komt nu eindelijk de broodnodige ontspanning.

Camille heeft het afgelopen jaar geen minuut stilgezeten, daar was ook geen tijd voor. Na ‘The Masked Singer’ en ‘Liefde voor Muziek’ ontpopte ze zich in no time tot dé popsensatie van het land. Ze zag deze zomer elk podium, stond vorige maand vijf keer voor een uitverkochte Lotto Arena, bracht een tweede album uit, kreeg een eigen kledinglijn en documentaire, en dat is nog lang niet alles. Een rustpauze is hier meer dan op zijn plaats.

Eerder liet Camille in Story nog weten dat ze zich na de vijf Lotto Arena-shows op een welverdiend reisje zou trakteren. “Het zal me goed doen om eens niets te doen”, besliste ze. En zo gezegd, zo gedaan. De zangeres stapt het vliegtuig op en trekt voor twee weken naar het verre Zuid-Afrika.

“Het is je gegund” en “Je hebt het verdiend, bedankt voor alles”, zijn al haar volgers het erover eens. “Eindelijk vakantie, zorg goed voor jezelf”, “Veel plezier” en “We missen je nu al”, lezen we nog in de reacties. Al hopen haar fans wel dat ze straks sterker dan ooit terugkomt. “Nog even ontspannen en dan eindelijk je theatertour!” en “Genieten, en daarna knallen op je ‘SOS’-tour”, blikken ze nu al vooruit.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws