Will Tura tot tranen toe ontroerd na prachtige verrassing: "Het mooiste cadeau" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Will Tura tot tranen toe ontroerd na prachtige verrassing: "Het mooiste cadeau"

Will Tura tot tranen toe ontroerd na prachtige verrassing: "Het mooiste cadeau"

Will Tura heeft een prachtige carrière op zijn naam staan en dat mag gevierd worden. Dankzij ’Vergeet Barbara’ wordt de zanger serieus in de bloemetjes gezet. De Studio 100-feelgoodmusical ging gisterenavond in première en Will Tura zat natuurlijk op de eerste rij.

Gisteren ging de nieuwste Studio 100-musical ‘Vergeet Barbara’ in première, een prachtig eerbetoon aan Will Tura’s grootste hits. Het resultaat mag er zijn, maar de weg ernaartoe vergde tijd. “Er zijn in Vlaanderen niet veel artiesten met wiens oeuvre je zo’n avondvullende productie kan maken. Aangezien Will 65 jaar geleden als artiest debuteerde, en we ook uit die beginperiode liedjes gebruiken, is dit wellicht de musical waar het langst aan geschreven werd”, lacht Gert Verhulst in Het Laatste Nieuws.

“Aanvankelijk zouden we twee jaar geleden al in première gaan rond de 80ste verjaardag van Will, maar de coronapandemie dwarsboomde dat”, gaat de grote Studio 100-baas verder. “Maar het is uiteindelijk toch gelukt. Ik ben heel tevreden met het resultaat”, wil hij kwijt. En daar denkt Will Tura precies hetzelfde over.

De zanger was na afloop van de voorstelling erg emotioneel. “Ik heb hier lang naar uitgekeken. Deze musical heeft al mijn verwachtingen overtroffen”, moet hij toegeven. “Wat een feest om mijn muziek op deze manier tot leven te zien komen. Dank voor dit mooie cadeau, Gert. Ik koester het met heel mijn hart”, aldus Will Tura.

Populair

Laatste nieuws