K3'tjes Hanne, Marthe en Julia verrassen met nieuwe look: "Echt onherkenbaar zo" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

K3'tjes Hanne, Marthe en Julia verrassen met nieuwe look: "Echt onherkenbaar zo"

K3'tjes Hanne, Marthe en Julia verrassen met nieuwe look: "Echt onherkenbaar zo"

Hanne Verbruggen, Marthe De Pillecyn en Julia Boschman laten in een nieuw filmpje voor het eerst hun nieuwe coupe zien. Een hele metamorfose, want de K3'tjes zien er plots helemaal anders uit.

Zo’n jaar geleden mocht Julia Boschman K3 opnieuw vervolledigen. Ze won ‘K2 zoekt K3’ en gedurende het eerste jaar na deze overwinning werden ze gevolgd voor de reeks ‘K3, één jaar later’. Daarin geven de meiden een exclusief kijkje in hun leven achter de schermen en zo krijgen we af en toe ook erg hilarische momenten te zien.

In het filmpje dat VTM op Instagram deelt, zien we de K3’tjes plots met een andere coupe. Dat komt omdat Marthe ineens een schitterend idee heeft. Ze gaan namelijk elkaars pruiken passen. “Als we een pruik opzetten, moeten we wel een andere pruik opzetten”, zegt ze. “Eigenlijk hadden we nog nooit elkaars pruiken opgezet, dus dat was wel heel grappig”, aldus Julia.

Al snel blijkt dat de pruiken toch niet zo goed passen. “Die pruiken, dat waren dus kindermaten. Met als gevolg dat die dus niet de juiste lengte hadden op ons hoofd”, vertelt Marthe. Dat zorgt natuurlijk voor heel wat gelach. Ook in de commentaren laten de fans weten dat ze dit filmpje heel tof vinden. “Staat jullie goed”, “Hahaha”, "Leuk filmpje, dames”, “Geweldig” en “Deze drie”, klinkt het onder meer.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VTM (@vtm.be)

Populair

Laatste nieuws