Verrassing van formaat: opvallend nieuws over Erik van Looy én 'De Slimste Mens' TV en Radio
TV en Radio

Verrassing van formaat: opvallend nieuws over Erik van Looy én 'De Slimste Mens'

Verrassing van formaat: opvallend nieuws over Erik van Looy én 'De Slimste Mens'

Als we denken aan ‘De Slimste Mens ter Wereld’, denken we ook meteen aan Erik van Looy. Nu komt er bijzonder nieuws naar buiten over de presentator.

Erik van Looy is al jaren een vaste waarde in de populairste quiz van Vlaanderen. Al sinds 2004 presenteert hij ‘De Slimste Mens ter Wereld’ en hij denkt nog lang niet aan stoppen. Ook in Nederland is het programma bijzonder populair en daar zal over twee weken het 21ste seizoen van start gaan. Daar komt nu meer informatie over naar buiten.

Wat meteen opvalt, is dat er opnieuw een Belg zal deelnemen aan de Nederlandse quiz. Philippe Geubels verscheen vorig jaar nog in het programma, maar hij moest na een aflevering al naar huis vertrekken. Nu is het de beurt aan niemand minder dan presentator Erik van Looy.

Toch is het niet de eerste keer dat Erik dit doet. Zo nam hij in 2003 al deel aan ‘De Slimste Mens ter Wereld’ in Vlaanderen, toen het programma nog gepresenteerd werd door Bruno Wyndaele. Vijf aflevering lang gaf hij het beste van zichzelf en een jaar later mocht hij voor het eerst de quiz presenteren.

Populair

Laatste nieuws