Volgens 'Thuis'-kijkers loopt het slecht af met dit personage: "Speelt met vuur" TV en Radio
TV en Radio

Volgens 'Thuis'-kijkers loopt het slecht af met dit personage: "Speelt met vuur"

Volgens 'Thuis'-kijkers loopt het slecht af met dit personage: "Speelt met vuur"

Fans van ‘Thuis’ krijgen de laatste tijd weer een mooie portie drama voorgeschoteld. Denk maar aan het misverstand rond het kindermisbruik van Peter of het overlijden van Jorens moeder, het derde sterfgeval al dit seizoen. Maar nu ziet het er ook naar uit dat Thilly (Lauren Müller) zich weer serieus in de nesten heeft gewerkt.

Harry (Stan Van Samang) en Thilly deden in het begin van dit seizoen heel wat wenkbrauwen fronsen toen ze een open relatie aangingen. “Daar gaan vodden van komen”, voorspelden de fans twee maanden geleden al in de Facebookgroep ‘Hier kom ik Thuis’. En hun vermoedens bleken te kloppen. Thilly dook twee keer in bed met Vince (Gert Winckelmans), Harry werd stikjaloers en het scheelde geen haar of het koppel was uit elkaar.

Intussen hebben de twee het bijgelegd en gaat het weer goed tussen hen. Té goed misschien. De trouwe ‘Thuis’-kijker voorspelt dat daar snel weer verandering in zal komen. Een grote verandering zelfs. Sommige fans zijn ervan overtuigd dat Thilly zwanger zal zijn. En niet van Harry, maar van Vince.

“Ik denk dat Thilly zwanger is”, “Dat dacht ik ook direct”, “Ze zal niet weten wie de vader is”, lezen we. Anderen denken dan weer dat Thilly een geslachtsziekte zal overhouden aan haar avontuurtje met Vince. “Thilly heeft een ziekte opgelopen” en “Dat onderwerp is nog niet aan bod gekomen”, klinkt het. Maar over één iets zijn de kijkers het week na week duidelijk eens: “Thilly is niet goed bezig” en “Ze speelt met vuur”.

Populair

Laatste nieuws