Saartje Vandendriessche heeft duidelijke boodschap voor VRT na pijnlijk ontslag Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Saartje Vandendriessche heeft duidelijke boodschap voor VRT na pijnlijk ontslag

Saartje Vandendriessche heeft duidelijke boodschap voor VRT na pijnlijk ontslag

Een kleine twee weken geleden begon de VRT aan haar grote ontslagronde. Door besparingen werden zo’n 68 medewerkers aan de deur gezet. Het was een grote shock toen we vernamen dat ook enkele vaste waarden zoals Geena Lisa Peeters en Saartje Vandendriessche bij die ongelukkigen hoorden.

Saartje Van den Driessche was meer dan tien jaar te zien als omroepster op Eén, maar raakte ook bekend als presentatrice van ‘Vlaanderen Vakantieland’, ‘Op de man af’ en ‘Saar in het bos’. Twee weken geleden kreeg ze na zeventien jaar helaas haar ontslag voorgeschoteld. “Reeds enige tijd waren er gesprekken met de VRT over het omzetten van mijn bediendestatuut naar een zelfstandigenstatuut. Deze stopzetting van het bediendestatuut is dan ook geen verrassing”, onthulde ze toen op Instagram.

Maar Saartje laat het duidelijk niet aan haar hart komen. Ander en beter, denkt ze vast. “Wat ik nu ga doen? Deze vraag kreeg ik afgelopen week”, schrijft de ex-omroepster op Instagram. “Wel, ik blijf in de eerste plaats vooral lachen”, beantwoordt ze de vraag als haar eeuwig positieve zelve. “En dan zien we wel weer!”

De hashtags “Positief blijven”, “Ga ervoor”, “Volle kracht vooruit” en “Work in Progress” verklappen dat Saartje haar hoofd duidelijk niet laat hangen. Er staan dan ook heel wat mensen achter haar. “Genieten, je ziet wel wat er op je pad komt”, “Altijd goed, blijven lachen”, “That’s the spirit, topper”, “Wat je ook van plan bent, veel succes” en “Voor iemand met jouw capaciteiten komt dat zeker goed”, willen Saartjes volgers kwijt.

Populair

Laatste nieuws