Verontwaardigde Regi laat zich uit over Niels Destadsbader: "Doe eens normaal" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Verontwaardigde Regi laat zich uit over Niels Destadsbader: "Doe eens normaal"

Verontwaardigde Regi laat zich uit over Niels Destadsbader: "Doe eens normaal"

Niels Destadsbader is in het oog van een heuse mediastorm terechtgekomen. Uit alle mogelijke hoeken krijgt de zanger en presentator bakken kritiek over zich heen. Ook Regi Penxten wil wat kwijt.

Het gaat er bikkelhard aan toe in showbizzland. Niels Destadsbader ligt de laatste weken serieus onder vuur. Eén, omdat hij na zijn overstap van VTM na de VRT een enorme som geld verdient. Twee, omdat hij volgens velen nauwelijks iets bijbrengt en geen grote opdrachten krijgt. “Ik begrijp die kritiek aan zijn adres niet”, denkt Regi erover bij Radio2.

“Ik snap niet waarom hij zo hard wordt aangepakt, terwijl hij niet eens iets mis gedaan heeft”, gaat hij verder. "Overal waar hij komt, zegt hij iedereen gedag. Hij is heel zijn leven tegen iedereen vriendelijk geweest, heeft nooit tegen iemands kar gereden. Maar plots verdient hij een smak geld en zijn de media boos", laat Regi verontwaardigd van zich horen.

“Je moet hem daar niet zo hard voor aanpakken”, vindt de Limburgse dj. “Moet hij nu plots voor 500 euro voor de VRT gaan werken? Als de managers dat geld voor hem regelen, moet hij dat dan weigeren?”, vraagt Regi zich af. “Dit verdient hij niet. Doe allemaal eens normaal!”

Kan wel tegen een stootje

Bovendien wordt ook Niels’ kunnen steeds vaker in twijfel getrokken, onder andere omdat het wachten blijft op zijn eerste grote televisieshow bij de openbare omroep. Nergens voor nodig, vindt Regi. “Je moet altijd geloven in je eigen kunnen en Niels heeft talent, dus dat komt wel weer goed”, troost hij zijn vriend en collega. “Hij zal er wel tegen kunnen, maar het is hard. Ze gaan er echt over.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws