Popster Camille Dhont krijgt bijzonder nieuws te horen op reis in Zuid-Afrika Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Popster Camille Dhont krijgt bijzonder nieuws te horen op reis in Zuid-Afrika

Popster Camille Dhont krijgt bijzonder nieuws te horen op reis in Zuid-Afrika

Camille Dhont heeft een erg druk jaar achter de boeg. Daarom geniet ze momenteel even van wat welverdiende rust, maar de zangeres krijgt alwaar geweldig nieuws te horen.

Er zijn weinig Vlaamse artiesten die op een jaar tijd zoveel bereikt hebben als Camille Dhont. Met enkele gigantische hits en tientallen optredens over het hele land, wordt ze ook wel eens de popsensatie van het jaar genoemd. Momenteel is de zangeres op vakantie in Zuid-Afrika, waar ze even haar batterijen aan het opladen is voor het volgende jaar.

Van dat tripje heeft ze al enkele prachtige beelden getoond op sociale media. Toch laat de zangeres nu ook weten dat ze weer geweldig nieuws te horen heeft gekregen en daar vertelt ze zelf meer over op haar Instagramverhaal. "Vier keer genomineerd voor Het Gala van de Gouden K's", schrijft ze trots. "Wiiiiieeee", voegt ze er nog enthousiast aan toe.

Camille maakt kans op de Gouden K in de categorieën 'Artiest', 'Song', 'Familieprogramma' en 'Ketnet-serie'. De zangers wil maar al te graag een award mee naar huis nemen en daarom roept ze haar fans op om te stemmen op haar. Of ze in de prijzen zal vallen, dat weten we volgende maand. Het Gala van de Gouden K's vindt op 21 januari plaats in het Brusselse Paleis 12.

Popster Camille Dhont krijgt bijzonder nieuws te horen op reis in Zuid-Afrika
0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws