Verrassing: Viktor Verhulst blaast iedereen omver met bijzondere verschijning Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Verrassing: Viktor Verhulst blaast iedereen omver met bijzondere verschijning

Verrassing: Viktor Verhulst blaast iedereen omver met bijzondere verschijning

Voor een publiek verschijnen is Viktor Verhulst als tv-gezicht intussen al gewoon. We kennen hem vooral als presentator van ‘Love Island’ en ‘Temptation Island’. Maar ook als dj samen met Kobe Ilsen is het dagelijkse kost. Maar echt op een podium staan zoals zij vader Gert of zijn zus Marie Verhulst is niet voor hem.

“Marie hoort op een podium te staan. Ik heb daar geen aanleg voor en ga altijd kapot van de zenuwen. Soms vind ik het daardoor zelfs allemaal niet meer leuk”, vertelde Viktor eerder nog in ‘Viva la Feta’ op Play4. En toch heeft hij zich eraan gewaagd.

Gisteren ging de feelgoodmusical ‘Vergeet Barbara’ van Studio 100 in première. Een musical vol hits van Will Tura, met in de hoofdrollen: Gert Verhulst, James Cooke, Jonas Van Geel en Jelle Cleymans. Maar ook Gerts zoon Viktor stond gisteren tijdens de première op de planken.

Geen hoofdrol, maar hij heeft wel een klein rolletje als renner beet. Of Viktor ook in de andere voorstellingen zal opduiken, is nog een groot vraagteken. “We werken met verschillende renners. Op de première was Viktor Verhulst er één van. De kans bestaat dat hij dat in de toekomst nog eens doet”, aldus Studio 100 aan Het Laatste Nieuws.

Populair

Laatste nieuws