Margriet Hermans niet te spreken over 'Liefde voor Muziek'-collega Camille Dhont Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Margriet Hermans niet te spreken over 'Liefde voor Muziek'-collega Camille Dhont

Margriet Hermans niet te spreken over 'Liefde voor Muziek'-collega Camille Dhont

2022 was hét jaar van Margriet Hermans. Dankzij haar deelname aan ‘Liefde voor Muziek’ en haar monsterhit ‘Lekker Blijven Hangen’ heeft de zangeres zich weer helemaal op de kaart gezet. En haar dochter Celien Deloof is goed op weg om in haar moeders voetsporen te treden.

Celien Deloof timmert volop aan haar eigen zangcarrière. En Margriet Hermans is helemaal klaar om de fakkel door te geven aan haar dochter. “Voor mij voelt dat wel zo, ja. Celien is er klaar voor. Ze barst van het talent”, vertelt ze in Dag Allemaal. Celiens agenda staat voor de rest van het jaar vol met optredens en kerstconcerten.

“Maar ze droomt ervan om in het Sportpaleis of de Lotto Arena op te treden”, verklapt Margriet. “Celien ziet wat zo’n Camille allemaal doet, of een Metejoor”, gaat de zangeres verder. “Maar dat zijn geen gewone artiesten, hé. Dat zijn producten. Wil je dat zijn? Ik hou daar niet zo van”, houdt ze geen blad voor de mond. Margriet is niet mals voor ‘Liefde voor Muziek’-mededeelneemster Camille.

Ze is niet te spreken over de verjonging die nu aan de gang is. “Waarom denk je dat ik ‘Zomerhit’ gewonnen heb? Omdat de 50-plussers voor mij hebben gestemd. Ouderen moeten niet weten van die schelle jonge stemmen van die zangeresjes die allemaal hun hits bij dezelfde Nederlandse componisten en producers halen. Het klinkt allemaal hetzelfde”, haalt ze fel uit naar onder andere de 21-jarige Camille.

Populair

Laatste nieuws