Tom Waes opnieuw naar het buitenland vertrokken voor wel heel bijzondere reden TV en Radio
TV en Radio

Tom Waes opnieuw naar het buitenland vertrokken voor wel heel bijzondere reden

Tom Waes opnieuw naar het buitenland vertrokken voor wel heel bijzondere reden

Het negende seizoen van ‘Reizen Waes: wereldsteden’ zit er intussen alweer even op. Daarin trok Tom Waes naar verre oorden: Mumbai, Nairobi, São Paulo en Dubai. Momenteel vertoeft de presentator opnieuw in het buitenland, maar niet voor zijn eigen reisprogramma deze keer.

Tom Waes is naar Zuid-Afrika getrokken. Niet voor een eigen reisprogramma, maar verrassend genoeg wel voor een programma bij de concurrentie: VTM. Samen met de Nederlandse topchef Sergio Herman vertoeft de presentator op dit eigenste moment in Kaapstad.

De sterrenchef is namelijk volop bezig met het nieuwe seizoen van ‘Sergio over de grens’, waarin hij met enkele BV’s op culinaire roodtrip trekt door Europa en nu ook ver daarbuiten. In het eerste seizoen nam hij onder anderen Ella Leyers, Kürt Rogiers en Jeroen Meus mee op reis. Wie in het tweede seizoen te gast is, is nog niet bekend.

Tom Waes verklapte zijn passage in het nieuwe seizoen zelf op Instagram. “Kaapstad, samen met de gepassioneerde Sergio Herman”, kondigt hij aan. “Oh zalig”, “Superleuke serie”, “Hopelijk snel op tv” en “Was dit een culinair reisje? Dat was dan dubbel genieten”, laten zijn fans dolenthousiast van zich horen in de reacties. “Gelukzak, geniet!”, wenst Rani De Coninck Tom toe.

Populair

Laatste nieuws