Na Hanne Verbruggen opnieuw een K3'tje in verwachting? "Ze lijkt wel zwanger!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na Hanne Verbruggen opnieuw een K3'tje in verwachting? "Ze lijkt wel zwanger!"

Na Hanne Verbruggen opnieuw een K3'tje in verwachting? "Ze lijkt wel zwanger!"

Hanne Verbruggen is nog maar net bevallen van haar zoontje Julien, maar volgens een fan zou een ander K3'tje nu in verwachting zijn. Die opmerking lokt meteen heel wat commentaar uit.

Hanne Verbruggen en haar partner Jorn mochten op 14 november eindelijk hun eerste kindje verwelkomen. De kersverse mama mag nu nog even genieten van haar gezinnetje voordat ze weer naast Julia Boschman en Marthe De Pillecyn op het podium zal staan.

Momenteel is K3 op tour in Nederland en Hanne wordt nog steeds vervangen door ‘K2 zoekt K3’-finaliste DIede van den Heuvel. Op TikTok krijgen we een filmpje van dat optreden te zien, maar wat vooral de aandacht trekt is een bepaalde reactie onder de TikTok-video. “Lijkt Marthe nu zwanger?”, vraagt een fan zich af.

Andere fans vinden deze opmerking degoutant en totaal ongepast en ze nemen het ook direct op voor Marthe. “Wanneer gaan jullie beseffen dat dit echt pure body shaming is?” en “Doe normaal. Het is niet omdat je een klein buikje hebt dat je meteen zwanger bent”, klinkt het onder meer.

@k3gelooftinjou

Wanneer ik was vergeten meezingen en @diede_official het meteen gezien had.🤭 #K3 @K3

♬ original sound - thasia

Populair

Laatste nieuws