Na gastoptreden in musical verrast Viktor Verhulst opnieuw met groot nieuws Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na gastoptreden in musical verrast Viktor Verhulst opnieuw met groot nieuws

Na gastoptreden in musical verrast Viktor Verhulst opnieuw met groot nieuws

Afgelopen weekend ging de musical ‘Vergeet Barbara’ in première en niemand minder dan Viktor Verhulst stond plots op de planken. Nu verrast hij iedereen opnieuw met nog een aankondiging.

Viktor Verhulst keerde nog maar pas terug van New York, maar afgelopen weekend stond hij al op de planken tijdens de première van de feelgoodmusical ‘Vergeet Barbara’. Zijn papa, Gert Verhulst, speelt in die musical een van de hoofdrollen, maar ook Viktor verscheen plots op het podium als een renner.

Een grote verrassing, want niemand wist dat hij ging meespelen in ‘Vergeet Barbara’. Nu komt er opnieuw opvallend nieuws naar buiten over Viktor, want hij zal binnenkort weer op tv te zien zijn. Zo zal hij deelnemen aan de kerstspecial van het Play4-programma ‘Bake-Off Vlaanderen’.

In deze kerstspecial zal Viktor het opnemen tegen nog drie andere bekende gezichten, namelijk Jonas Geirnaert, Petra De Sutter en Serine Ayari. Wie zich kroont tot de beste kerstbakker van 2022, dat zullen we op 17 december kunnen zien in ‘Bake-Off Vlaanderen Kerst’.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws