Optreden van K3 met vervangster Diede loopt helemaal mis: "Wat professioneel" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Optreden van K3 met vervangster Diede loopt helemaal mis: "Wat professioneel"

Optreden van K3 met vervangster Diede loopt helemaal mis: "Wat professioneel"

Nog tot eind december is K3 op tour in Nederland. Toch verliep afgelopen weekend een van hun optredens niet zoals verwacht en daar circuleert nu een filmpje van op TikTok.

Momenteel touren de meisjes van K3 door Nederland met de 'Kom Erbij!'-show, maar dat doen ze nu met een andere bezetting dan normaal. Hanne Verbruggen is onlangs voor de eerste keer mama geworden en zij geniet nog even van de rust en haar gezinnetje voordat ze terug op het podium staat naast Julia Boschman en Marthe De Pillecyn.

'K2 zoekt K3'-finaliste Diede van den Heuvel vervangt Hanne in Nederland en dat doet ze bijzonder goed. Toch gaat er nu een grappig filmpje de ronde op TikTok van een optreden in Apeldoorn waarin ze het lied 'Ushuaia' zingen. Eerst vergeet Marthe haar tekst, waardoor ze alle drie moeten lachen. Vervolgens haalt Diede haar hoge noot niet en ook Julia zingt daarna vals.

Hilarisch om te zien en ook in de commentaren laten de fans weten dat ze moeten lachen. “Ik vind het altijd zo leuk als iets mis loopt hahaha. Maakt de show nog veel leuker”, “Dit is wel grappig”, “Ik vind dit echt geweldig” en "Ik ga stuk", klinkt het. Anderen schrijven dan weer dat dit nooit gebeurde bij de 'oude K3'. "Die waren meer professioneel. Als er iets misging lieten zij dat niet zo merken", reageren ze onder meer.

@marloeshubers Maar…. Wat zingen deze meiden toch prachtig! Was echt GE-NIE-TEN!🫶🏻🥰🎶 #k3 #k3show #k3komerbij #k3komerbijshow #k3apeldoorn #ushuaia #ushuaiak3 #voorjou #vjp #fy #fyp #k3blooper #k3bloopers #marthe #diede #julia ♬ origineel geluid - Marloes Hubers

Populair

Laatste nieuws