Dan stopt ze ermee: Marie Verhulst eerlijk over toekomst 'Samson & Marie' Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Dan stopt ze ermee: Marie Verhulst eerlijk over toekomst 'Samson & Marie'

Dan stopt ze ermee: Marie Verhulst eerlijk over toekomst 'Samson & Marie'

Marie Verhulst stoomt zich momenteel klaar voor de kerstshows met Samson, maar ze denkt ook al verder na over de toekomst. Ze verklapt namelijk hoelang ze nog het baasje van de bekendste hond van Vlaanderen wil zijn.

Binnenkort is Marie Verhulst al drie jaar het nieuwe baasje van Samson. Ze nam de fakkel over van haar papa Gert Verhulst en daar heeft ze nog geen seconde spijt van gehad. Eindelijk mag ze ook schitteren in haar allereerste kerstshows met Samson en die stonden lang bovenaan haar bucketlist. “Ik kijk er enorm naar uit, maar tegelijkertijd vind ik het heel spannend”, bekent ze aan Story.

2022 was bovendien een heel bijzonder jaar voor Marie, met vooral veel hoogtepunten. “Dit jaar zijn we pas echt van start kunnen gaan”, vertelt ze. Na een zware coronaperiode mocht en kon alles weer. “Ik kon eindelijk weer doen waar ik gelukkig en vrolijk van word”, aldus Marie. Daarom kijkt ze al reikhalzend uit naar 2023.

“Ook in het nieuwe jaar blijft Samson mijn topprioriteit en focus”, verklapt ze. Dat is volgens haar ook de reden dat Gert voor haar heeft gekozen. “Hij weet dat ik Samson niet zie als een opstapje naar andere dingen. Samson is mijn eindstation”, aldus Marie. Ze denkt dus ook nog lang niet aan stoppen. “Ik wil nog minstens 30 jaar zijn baasje zijn”, besluit ze.

Populair

Laatste nieuws