Pijnlijk: Karen Damen moest op korte tijd twee keer afscheid nemen van dierbare Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Pijnlijk: Karen Damen moest op korte tijd twee keer afscheid nemen van dierbare

Pijnlijk: Karen Damen moest op korte tijd twee keer afscheid nemen van dierbare

Karen Damen leeft sinds K3 in de spotlights. Toch wisten velen niet dat ze door een bijzonder moeilijke periode ging toen ze nog optrad als K3’tje. Zo kreeg ze op korte tijd twee keer triest nieuws te horen.

Deze week was het weer tijd voor een nieuwe aflevering van ‘James De Musical’ en niemand minder dan Karen Damen was te gast. In de musical over haar leven kwamen niet alleen veel hoogtepunten aan bod, maar ook enkele dieptepunten. Zo kregen we meer te zien krijgen van een erg donkere periode in haar leven.

In 2008 moest Karen namelijk op enkele dagen tijd twee keer afscheid nemen. "Dat was die week in oktober 2008 toen ze haar ongeboren kindje verloor en een dag later haar oma”, verduidelijkt James Cooke. Karen vierde toen ook net het tienjarig bestaan van K3, maar die feestelijkheden werden al snel overschaduwd door pijn en verdriet.

James laat ook weten dat Karen zich herkende in de scène én deze goedkeurde. Dat is voor hem het allerbelangrijkste. In de aflevering pinkte Karen natuurlijk ook enkele traantjes weg, maar dat is volgens James volkomen normaal. "Een gast die zijn of haar verdriet toont, vind ik een teken van vertrouwen", aldus de musicalmaker.

Populair

Laatste nieuws