'Thuis'-actrice Marleen Merckx in zak en as na droevig overlijden: "Voor altijd" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

'Thuis'-actrice Marleen Merckx in zak en as na droevig overlijden: "Voor altijd"

'Thuis'-actrice Marleen Merckx in zak en as na droevig overlijden: "Voor altijd"

Je hoeft geen ‘Thuis’-fan te zijn om Marleen Merckx te kennen. Haar personage Simonne is een fenomeen in heel Vlaanderen. In de soap heeft ze al ontelbare tegenslagen gekend. Maar ook in het echte leven moest Marleen helaas al wat dierbaren afgeven.

Gisteren was het vijf jaar geleden dat Marleen Merckx helaas afscheid moest nemen van goede vriend en collega Marc Van Eeghem. De acteur overleed op 14 december 2017 op zijn 57ste aan de gevolgen van prostaatkanker, met uitzaaiingen in het bekken. Speciaal om hem te herdenken kwam Marleen met enkele vrienden samen aan zijn graf om het glas op Marc te heffen.

“5 jaar alweer, lieve Marc”, schrijft de ‘Thuis’-actrice diep bedroefd op Instagram. “De vrienden zijn weer bij mekaar dankzij jou. En jij bent er altijd bij, voor eeuwig en altijd!”, klinkt ze hem. De steunbetuigingen stormen binnen onder de foto. “Heel veel sterkte”, “Prachtig” en “Ontroerd en sprakeloos”, lezen we tussen de vele hartjes.

“Hij was een geliefd acteur. Zag hem ook graag spelen”, wil iemand nog kwijt. Je kan Marc Van Eeghem onder andere kennen van zijn rollen in ‘Het Eiland’, ’Katarakt’, ‘De Ronde’, ‘Amateurs’, ‘Loslopend wild’, ‘De Bunker’ en ’Tytgat Chocolat’.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws