Boer zkt Vrouw: Jan en Romina hebben na bevalling opnieuw iets groots te vieren Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Boer zkt Vrouw: Jan en Romina hebben na bevalling opnieuw iets groots te vieren

Boer zkt Vrouw: Jan en Romina hebben na bevalling opnieuw iets groots te vieren

Een maand geleden zond Romina Paret uit ‘Boer zkt Vrouw’ fantastisch nieuws de wereld in. Zij en boer Jan zijn trotse ouders geworden van een zoontje, Dré. Voor het eerst laat ze nu enkele kiekjes van de kleine spruit los op haar volgers.

Zo’n vier jaar geleden nam Romina Paret deel aan ‘Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond’ en daar heeft ze nog geen seconde spijt van gehad. Ze vond in boer Jan de man van haar dromen én het koppeltje bezegelde de liefde intussen zelfs met een zoontje. Gisteren was het exact één maand geleden dat ze Dré in hun armen mochten sluiten.

Buiten één foto waarop Romina hun zoontje de fles geeft, kregen we nog niet veel van de kleine Dré te zien. Tot nu. De ‘Boer zkt Vrouw’-deelneemster trakteert haar volgers op een reeks vertederende kiekjes van hun kleine wondertje. “1 maandje Dré, wat vliegt de tijd toch samen”, schrijft Romina geëmotioneerd op Instagram.

Haar volgers zijn het er unaniem over eens. “Schoon ventje”, ‘Hoe schattig”, “Wat een cutie”, “Wat, een maand al?!” en “Zo’n mooi, lief bolleke”, keren steeds terug in de reacties. “Proficiat” en “Heel veel geluk samen”, wensen Romina’s volgers de kersverse ouders nog toe.

Populair

Laatste nieuws