Liese uit 'Big Brother' haalt sexy lingeriesetje uit de kast: "Oogverblindend" sexy
sexy

Liese uit 'Big Brother' haalt sexy lingeriesetje uit de kast: "Oogverblindend"

Liese uit 'Big Brother' haalt sexy lingeriesetje uit de kast: "Oogverblindend"

Liese Luwel leerden we een kleine twee jaar geleden kennen door haar deelname aan de realityshow ‘Big Brother’. Daarin werd ze derde. Tot op vandaag blijft ze een van de meest spraakmakende kandidaten.

Liese Luwel heeft duidelijk een sterke indruk achtergelaten op het publiek. Ze is populairder dan ooit. Bovendien werd de realityster al meermaals opgevist voor modellenwerk. Vooral voor lingeriemerk Etam poseerde ze al vaak voor de lens. Maar heel wat fotoshoots later blijft ze haar volgers verbazen.

Opnieuw deelt Liese een prachtige foto uit een Etam-shoot. “Allez vooruit, ik zal hem hier ook maar eens droppen”, schrijft ze erbij. De ‘Big Brother’-deelneemster straalt alsof ze nooit iets anders heeft gedaan. In een mini zijden pakje betovert ze al haar volgers met één vingerknip.

Één voor één vallen zij in zwijm voor haar charmes. “Jawadde, Liese”, “Mmmm”, “Schone vrouw”, “Sexy”, “Beauty”, “BOM”, “Ontzettend mooi”, “Wow” en “Knap mens”, mag de realityster meermaals in de reacties lezen. “Adembenemend” en “Oogverblindend”, doen sommigen er nog een schepje bovenop. “Maar echt. Zo mooi”, vindt ook Qmusic-dj Jolien Roets.

Populair

Laatste nieuws