Eén meldt droevig overlijden van 'Hotel Romantiek'-deelnemer: "Veel sterkte" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Eén meldt droevig overlijden van 'Hotel Romantiek'-deelnemer: "Veel sterkte"

Eén meldt droevig overlijden van 'Hotel Romantiek'-deelnemer: "Veel sterkte"

Zojuist raakte het vreselijke nieuws bekend dat Marcel, één van de 28 ‘Hotel Romantiek’-kandidaten die afgelopen seizoen naar Cappadocië in Turkije reisden, helaas overleden is. Dat meldt Eén op Instagram.

“We vernemen zonet het overlijden van Marcel, één van de geliefde deelnemers van ‘Hotel Romantiek’”, laat het Instagramaccount van Eén weten. “We wensen zijn familie en vrienden veel warmte toe.” Marcel werd 83. Waaraan hij gestorven is, is nog niet bekend.

De steunbetuigingen stromen binnen onder de Instagrampost. “Veel sterkte aan zijn vrienden en familie” en “Blij dat hij nog een mooie reis heeft kunnen maken”, lezen we onder andere tussen de vele hartjes in de reacties.

Ook de andere ‘Hotel Romantiek’-deelnemers reageren diep bedroefd op dit plotse nieuws. “Zo onverwacht! Vorige woensdag waren we nog samen met de groep”, schrijft Brigitte stomverbaasd in de opmerkingen. “We zullen hem missen! Rust zacht, lieve Marcel!”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Eén (@eenbe)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws