Luk Alloo maakt bijzondere comeback: "Grootste droom gaat in vervulling" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Luk Alloo maakt bijzondere comeback: "Grootste droom gaat in vervulling"

Luk Alloo maakt bijzondere comeback: "Grootste droom gaat in vervulling"

Tv-maker en -presentator Luk Alloo heeft al een heuse mediacarrière op zijn naam staan. En die lijkt nog lang niet ten einde. Hij mag opnieuw een spannende opdracht aan zijn lijst toevoegen.

Luk Alloo zal het nieuwe jaar in ieder geval goed inzetten. Begin 2023 mag hij al meteen van wal steken met een gloednieuw project. De presentator en tv-maker krijgt vanaf 4 januari zijn eigen talkshow op Pickx+, het betaalkanaal van Proximus. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

In elke aflevering voert hij wekelijks een een-op-eengesprek van ruim een uur met een bekende Vlaming. Welke BV’s al zeker de revue passeren? ‘Thuis’-actrice Marleen Merckx, Delphine Lecompte, strafpleiter Jef Vermassen en niemand minder dan Luk Alloo’s leermeester Paul Jambers.

Met deze talkshow wordt een droom die Luk Alloo al járen koestert eindelijk werkelijkheid. Het praatprogramma dat volgens hem “over iets moet gaan” komt bovenop het gewone reportagewerk dat hij in 2023 en 2024 voor VTM zal maken. Zo komt er ook al zeker een nieuw seizoen van ‘Alloo bij de Politie’.

Populair

Laatste nieuws