James Cooke overdondert iedereen met fantastisch nieuws: "Hoe zot is dat?!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

James Cooke overdondert iedereen met fantastisch nieuws: "Hoe zot is dat?!"

James Cooke overdondert iedereen met fantastisch nieuws: "Hoe zot is dat?!"

Vanavond kunnen we de tweede aflevering van het langverwachte tweede seizoen van ‘James De Musical’ meepikken op Play4. Daar deelde presentator James Cooke dinsdag groot nieuws over. Op 4 februari 2023 trekt hij met het programma namelijk naar de Lotto Arena.

‘James De Musical: live on stage’: een megaspektakel waarin de rollen worden omgedraaid en Natalia, Bart Peeters, Willy Sommers en Margriet Hermans zélf meespelen in hun eigen musical. “Ze kruipen in hun eigen huid, ze worden als het ware echte musicalacteurs”, maakte James het nieuws dinsdag dolenthousiast bekend op Instagram.

Hoewel de presentator dit heuglijke nieuws pas twee dagen geleden de wereld instuurde, heeft hij er opnieuw een leuk nieuwtje aan toe te voegen. De tickets vliegen de deur uit, de show is bijna volledig uitverkocht. En dat kan maar één ding betekenen. “Ik ben een supercontente mens, want ik mag een tweede show in de Lotto Arena aankondigen. Hoe zot is dat?!”, roept James het bijna uit op Instagram.

Naast de avondshow op 4 februari mag James op dezelfde dag nog een namiddagshow aan de agenda toevoegen. Je kan vanaf nu je tickets bemachtigen via deze link. Dat de ticketverkoop zo’n succes is, komt niet als een grote verrassing. Het tv-programma valt duidelijk in de smaak. Zo’n miljoen mensen zaten vorige week aan de beeldbuis gekluisterd. “Merci om zo massaal te kijken”, besluit James.

Populair

Laatste nieuws