Prachtig waar Jeroen Meus nu mee op de proppen komt: "Zo wil ik mij inzetten" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Prachtig waar Jeroen Meus nu mee op de proppen komt: "Zo wil ik mij inzetten"

Prachtig waar Jeroen Meus nu mee op de proppen komt: "Zo wil ik mij inzetten"

Het is bijna weer die tijd van het jaar: De Warmste Week gaat over een paar dagen van start. Aan mooie initiatieven uiteraard weer geen gebrek. Iedereen is weer volop in gang geschoten. Ook Jeroen Meus steekt dit jaar zijn handen uit de mouwen.

Dit jaar staat kansarmoede centraal in De Warmste Week. En hoe kan Jeroen Meus mensen in armoede beter helpen dan met tips and tricks om te koken? “Ik wil aantonen dat je te allen tijde lekker en vers kan koken, ook in tijden van kansarmoede”, zegt de tv-kok bij MNM. Daarom is Jeroen in zee gedoken met de Nederlandse supermarktketen Albert Heijn.

“Wij roepen mensen op om massaal te koken”, klinkt het op de radio. “Op Facebook of Instagram kan je je gerechtje posten met de hashtag #hetwarmstegerecht. En per gerecht geeft Albert Heijn 2 euro aan De Warmste Week”, belooft hij. Om dat te ondersteunen heeft Jeroen vijf gerechten bedacht en die op deze website op ‘Dagelijkse Kost’-wijze voorzien van een video.

“Het is me gelukt om te koken onder 2 euro per persoon, wat echt weinig is”, kan Jeroen vol trots kwijt. “Het was een hele uitdaging, maar wel heel fijn om me op deze manier in te zetten. Het is tenslotte de essentie van mijn job”, aldus de tv-kok.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door MNM (@mnmbe)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws