Iedereen merkt hetzelfde op aan foto van Mathias Vergels en Lynn Van den Broeck Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Iedereen merkt hetzelfde op aan foto van Mathias Vergels en Lynn Van den Broeck

Iedereen merkt hetzelfde op aan foto van Mathias Vergels en Lynn Van den Broeck

Mathias Vergels en Lynn Van den Broeck vormen al even een koppel en nu delen de twee een opmerkelijke foto op Instagram. Daar moeten heel wat volgers wat over kwijt.

Mathias Vergels en Lynn Van den Broeck kennen velen beter als Lowie en Viv uit ‘Thuis’. Niet alleen in de soapserie doken er romantische gevoelens op, want in het echte leven hebben de acteurs al meer dan twee jaar een relatie. De twee zijn nog nog steeds dolgelukkig met elkaar, en dat laat Lynn nu ook weten op Instagram.

Op haar profiel deelt ze namelijk een prachtige foto van hun tweetjes. Wat meteen opvalt, is dat ze allebei een grote glimlach op hun gezicht hebben staan. “Lachen, dat kunnen wij goed”, schrijft de actrice onder het plaatje. Ze heeft ook een boodschap voor haar vriend. “Liefste jij”, voegt ze er nog aan toe.

Haar volgers merken al snel allemaal hetzelfde op aan dit kiekje. Ze vinden namelijk dat de twee er heel gelukkig uitzien. “Jullie zijn zo schattig”, “Twee prachtige mensen, topkoppel”, “Grote liefde”, “Zo mooi, wauw”, “Jullie zijn zo’n mooi koppel” en “Leuke foto” klinkt het onder meer in de commentaren.

Populair

Laatste nieuws