James Cooke spreekt klare taal over Karen Damen na passage in 'James De Musical' TV en Radio
TV en Radio

James Cooke spreekt klare taal over Karen Damen na passage in 'James De Musical'

James Cooke spreekt klare taal over Karen Damen na passage in 'James De Musical'

Afgelopen donderdag konden we kijken naar een nieuwe aflevering van ‘James De Musical’. Niemand minder dan Karen Damen was te gast en James Cooke moet nu wat kwijt over haar.

Onlangs is het tweede seizoen van 'James De Musical' van start gegaan en deze week mocht James Cooke Karen Damen ontvangen. James had een prachtige musical over het leven van het ex-K3'tje in elkaar gestoken en dat zorgde natuurlijk ook voor enkele emotionele momenten.

Op Instagram heeft James nu nog wat te zeggen over Karen. Hij deelt een mooie foto van hun tweetjes en hij heeft ook een duidelijke boodschap voor haar. "Lieveke, geen musical over biggen of konijnen. Een musical over u!", schrijft hij fier. "Zo blij dat jij in mijn leven bent. Love you to the moon and back. Maar dat weet je", voegt hij er nog aan toe.

De fans laten alvast weten dat ze erg genoten hebben van de aflevering. “Het was prachtig, twee lieve mensen”, “Supermooi”, “Het was, zoals altijd, weer een mooie musical”, “Ik hou van dit duo”, “Jullie twee hé!”, “Schoon”, “Mooie musical James en Karen” en “Het was top”, reageren ze onder meer.

Populair

Laatste nieuws