Zangeres Laura Tesoro krijgt helaas serieuze opdoffer te verwerken TV en Radio
TV en Radio

Zangeres Laura Tesoro krijgt helaas serieuze opdoffer te verwerken

Zangeres Laura Tesoro krijgt helaas serieuze opdoffer te verwerken

Gisteren konden we genieten van de laatste halve finale van ‘The Voice van Vlaanderen’. Slechts vijf van de zeven halve finalisten maakten kans op een plekje in de grote finale van volgende week. Helaas moest Laura Tesoro afscheid nemen van haar laatste kandidaat.

Net zoals vorig jaar konden we Laura Tesoro als vijfde coach aan de slag zien in ‘The Voice Comeback Stage’. Daarin gaf de zangeres enkele kandidaten die de wedstrijd moesten verlaten een tweede kans. In de liveshows mocht ze eindelijk haar plaatsje naast de andere coaches innemen.

Laura ging naar de halve finale met haar laatst overgebleven kandidaat Néhémie. Die werd door publiek naar huis gestemd en kon geen finaleticket bemachtigen. Evert en Yente (Team Mathieu), Wesley (Team Jan), Louise (Team Natalia), Johan (Team Koen) zitten wel nog in de wedstrijd. Dat wil zeggen dat Laura als énige coach zonder kandidaten naar de finale moet.

Vorig jaar gebeurde exact hetzelfde. Toen moest Laura in de halve finale afscheid nemen van Edison, ook haar laatste kandidaat. Voor het tweede jaar op rij dus staat geen enkele kandidaat uit Team Laura in de finale. Een serieuze domper dus voor de vijfde coach.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VTM (@vtm.be)

Populair

Laatste nieuws