Siska Schoeters geconfronteerd met pijnlijk gevolg na breuk met Tomas De Soete Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Siska Schoeters geconfronteerd met pijnlijk gevolg na breuk met Tomas De Soete

Siska Schoeters geconfronteerd met pijnlijk gevolg na breuk met Tomas De Soete

Vorig jaar maakte radiokoppel Siska Schoeters en Tomas De Soete bekend dat ze een punt hadden gezet achter hun relatie. Hun breuk kwam na 14 jaar als een grote shock. Nu vertelt de presentatrice openhartig over de pijnlijke gevolgen die ze daarvan onder ogen moet zien.

Hoewel Siska Schoeters bij de VRT erg goed verdient, merkt ze toch dat haar breuk met Tomas De Soete naast een emotionele ook een enorme financiële klap is voor haar. Zeker als je beseft dat ze nu alleenstaande moeder van twee kinderen én zelfstandige is. Bovendien staat het huis van Siska en Tomas nu op haar naam.

“Ik heb beslist om in het huis te blijven wonen, maar ik heb wel een hypotheek die ik alleen moet afbetalen”, vertelt ze in 'Touché' op Radio 1. “Ik kom niets tekort. Ik weet wel dat ik de komende jaren een fijn contract heb bij de VRT. Maar geloof niet alles wat er in de krant staat", zegt de presentatrice. Daarmee verwijst ze naar het jaarloon van 200.000 euro dat haar toegeschreven wordt.

"Er is op dit moment geen ruimte meer om te sparen. Het leven is heel duur”, geeft Siska toe. En dat houdt haar bezig, want het kan zomaar eens gedaan zijn bij de VRT, beseft ze. Denk maar aan Geena Lisa en Saartje Vandendriessche, of Tomas De Soete zelf. Daarom voedt ze haar kinderen, Lucien en Minnie, ook heel bewust op. "Ik maak ze er bewust van: je werkt voor geld en dan denk je goed na wat je met dat geld wil doen”, aldus Siska.

Populair

Laatste nieuws