"Ontroerend mooi": K3'tjes Marthe en Julia maken kennis met zoontje van Hanne Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Ontroerend mooi": K3'tjes Marthe en Julia maken kennis met zoontje van Hanne

"Ontroerend mooi": K3'tjes Marthe en Julia maken kennis met zoontje van Hanne

De vierde aflevering van ‘K3, één jaar later’ levert opnieuw prachtige televisie op. De aflevering focust vanavond op Hannes bevalling. We zien de eerste beelden van haar zoontje Julien en zijn eerste ontmoeting met de collega’s van zijn mama.

Hanne Verbruggen werd op 14 november voor de eerste keer mama. Straks laat ze voor het eerst haar zoontje aan de wereld zien in ‘K3, één jaar later’ op VTM. Maar niet voordat Marthe en Julia de kleine spruit mochten ontmoeten natuurlijk. Zij mochten als één van de eersten op babybezoek bij de kleine Julien.

De meisjes van K3 staan met fonkelende ogen naar het kindje te kijken. “Dat is precies een pop”, zegt Marthe vol bewondering. “Wat een prachtige baby”, slaat Julia haar handen voor haar gezicht. Maar ook Hanne is duidelijk nog helemaal in de wolken. “Ik kan zelf nog uren naar hem blijven kijken”, zegt ze tegen haar hartsvriendinnen. “Het voelt zo goed, dit is echt zalig!"

"Dit gaat echt huilen worden", “Ik smelt”, “Dit wordt een emotionele avond”, “Dit is te schattig”, “Hou je zakdoeken maar klaar”, “Ontroerend mooi” en “Hartverwarmend dit”, denken de K3-fans erover op sociale media.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VTM (@vtm.be)

Populair

Laatste nieuws