Rik Verheye krijgt het moeilijk in relatie met Ella Leyers: "Het went maar niet" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Rik Verheye krijgt het moeilijk in relatie met Ella Leyers: "Het went maar niet"

Rik Verheye krijgt het moeilijk in relatie met Ella Leyers: "Het went maar niet"

In augustus raakte nog bekend dat Rik Verheye de liefde had gevonden bij Ella Leyers. Ondertussen zijn de tortelduifjes al verloofd én zijn ze een liefdesnestje rijker. In ‘Humo’ praat de ‘Nonkels’-acteur nu openhartig over de keerzijde van de medaille.

Rik Verheye blikt maar al te graag terug op afgelopen zomer. “Een heel mooie periode. We waren dolverliefd én we zaten allebei bij Woestijnvis”, vertelt hij in Humo. Ella en Rik zagen elkaar dag in dag uit. En of dat fijn was. Van die roze wolk zijn ze nog lang niet gevallen. Maar helaas ondervindt Rik ook narigheden aan hun relatie.

Als één van de nieuwste showbizzkoppels zijn ze namelijk steeds voer voor de roddelpers. “Dat went niet echt. Ik vind dat best wel heftig”, geeft de acteur toe. “Ik weet nog hoe op een bepaalde ochtend mijn gsm bijna van mijn nachtkastje trilde: 'BREAKING: Rik Verheye en Ella Leyers verloofd!' Dat is bevreemdend en grappig tegelijkertijd.”

Net zoals Ella eerder al aangaf, wil hij zijn relatie liever uit de spotlights houden. “Wij zijn geen vragende partij om in de boekjes te staan blinken”, zegt de acteur klaar en duidelijk. “Het is geen toeval dat we nog geen dubbelinterviews hebben gegeven”, aldus Rik.

Populair

Laatste nieuws